Selecteer een pagina

Icoone Facial

WAT

De icoone® biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage van gelaat, hals en decolleté. Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de icoone® behandeling pakken we verslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes aan. Daarnaast brengen we de contouren terug in het gezicht. Met deze nieuwste methode wordt een intensieve en non-invasieve mechanische ‘massage’ aan het bindweefsel afgegeven en hierdoor stimuleert het ons alveolaire netwerk.

Je kan deze behandeling het hele jaar door toepassen. Er is geen zomerstop nodig. De behandeling is relaxerend en ontspannend.

2 OPTIES

Icoone Facial Mini= Deze behandeling bevat een reiniging, icoone behandeling en dagcrème. Deze behandeling mogen we dagelijks toepassen. Ons advies: wissel deze behandeling af met de icoone facial met peeling om je huid op verschillende manieren te stimuleren.

Icoone Facial = Deze behandeling bevat nog een milde peeling en masker aangepast aan jouw huidtype. Met deze behandeling stimuleren wij de huid op verschillende manieren.

Ons advies: één keer per maand Icoone Facial. In tussentijd kan je de Icoone Facial Mini toepassen voor nog beter en snellere resultaten.

VOOR WIE?

Iedereen die huidverslappingen heeft in gelaat, hals en decolleté.

Wanneer je het verouderingsproces wilt vertragen.

Wanneer je de aanleg hebt van diepe lipneusplooi of elastineverlies aan de kaaklijn.

Je wilt preventief werken aan een mooie huid.

PRIJS PER SESSIE

Icoone Facial Mini – 40min  € 69

Icoone Facia – 60min  € 99

WIL JE DEZE BEHANDELING OPSTARTEN? DAT KAN!

Stap 1 : Deze facial kan voor iedereen, heel het jaar lang toegepast worden. Boek hem online in bij Icoone facial.